Vurdering af afgift

 Uanset hvor i verden bilen kommer fra!

Du kan få afgiften beregnet hos SKAT – du skal dog være opmærksom på 2 ting.

    • Der er lang sagsbehandlingstid
    • Når afgiften først er vurderet af SKAT, så vil bilen være låst i 3 måneder til SKAT – og du kan IKKE benytte en privat selvanmelder.

Registreringsafgiften bliver beregnet ud fra hvad tilsvarende biler til salg i Danmark koster. Afgiften kan derfor variere fra ”dag-til-dag”, fx hvis en bil, som er sat højt i pris enten kommer til salg eller ikke længere er til salg – dermed ændre grundlaget sig for registreringsafgiften og dermed ændre afgiften sig også.

Vi kan naturligvis lave en vurdering af afgiften – det koster maks. 199 kr. og du vil oftest have svar indenfor 2 timer (8-16).

Hos os får du altid oplyst den estimerede registreringsafgift, risikotillæg samt vores salær. Hvis du har oplyst stemnummer, så er vurderingen bindende fra vores side i 30 dage.

 Betaling af afgift

Når du har fået et acceptabelt tilbud på registreringsafgiften, så er det ”bare” at betale den. Du betaler sammen med prisen for selve nummerpladerne, som koster 1.180 kr.

Herefter kan du få udleveret et sæt nummerplader hos en nummerpladeoperatør – vi anbefaler altid en synshal. Hvis du går til en bilforhandler, så giver det den udfordring, at de allerede har betalt for deres nummerpladerne – og de kan således ikke udleverer dem til dig uden betaling. Hvis du betaler for pladerne hos dem, så kan du oftest få de 1.180 kr. retur, som du allerede har betalt for nummerpladerne. Men det giver bøvl – hvorfor synshal er lettest.

Du skal betale for et gebyr for udlevering af nummerpladen i synshallen – det er deres fortjeneste for at have nummerpladerne liggende. Oftest koster det 200-250 kr. inkl. moms.

Vil du have en vurdering af registreringsafgiften?

Det koster maks. 199 kr. at få en vurdering af afgiften hos os – elbiler koster blot 49 kr!
Beregn din pris online