Ekspeditionstid

Fastsættelse af afgift.

Vi har en gennemsnitslig ekspeditionstid på vurderinger på 2 timer indenfor vores kontortid.

Betaling af afgift.

Hvis du har fået en vurdering af afgiften og ønsker at betale denne, så kan vi i tidsrummet 8-16 på hverdage få indberettet til SKAT indenfor:
– Du har indsendt dokumentation samt betalt inden du tager til toldsyn; da kan vi normalt gøre den klar til indregistrering i løbet af 5-15 min efter du giver os besked om, at den er toldsynet.
– Hvis den er toldsynet, så kan vi normalt gøre den klar til indregistrering indenfor 30 min efter vi har modtaget dokumentation og betaling.

Transport.

Transport skal være bestilt senest torsdag kl 11:00 og bilen skal da være klar til afhentning fra efterfølgende tirsdag.

Langt de fleste biler vil blive afhentet hos forhandleren i den efterfølgende uge og leveret senest tirsdag ugen efter.
Hver mandag kan vi oplyse, hvilke biler der bliver afhentet i den pågældende uge.

Hvis du overlader opgaven med toldsyn/syn mv. til os, så vil bilen normalt være klar hos os senest onsdag samme uge. Hvis du ønsker bilen leveret til dig efterfølgende, så tager dette op til 1-4 dage. 2 dage ekstra, hvis den skal krydse Storebælt.  Bilen kan leveres hurtigere ved at betale et ekspresgebyr.

EKSPEDITIONSTID

Husk hvis du henter selv: Ved kørsel på trailer eller på eksportplader er bilen normalt IKKE dækket ved uheld.

^

Vi modtager din bestilling

  • Torsdag inden kl.11:00
^

Bilen afhentes

  • I uge 1
^

Bilen leveres i DK

  • Senest tirsdag uge 2
^

Bilen er klar hos os

  • Senest onsdag uge 2

Skal vi importere din bil?

Hos Nem Autoimport koster det fra blot 2.995 kr. at få transporteret en bil hjem fra Tyskland. Vi kan også toldsyne, syne, vurdere og betale registreringsafgift samt montere nummerplader.