FAQ

Hvor meget koster det at importere en bil fra Tyskland?

Hos Nem Autoimport koster det fra blot 2.995 kr. at få transporteret en bil hjem fra Tyskland. Vi kan også tage os af toldsyn, syn, vurdering og betaling af registreringsafgift samt montere nummerplader.

Kan det betale sig at importere en bil fra Tyskland?

Ja! Rigtig mange af biler til salg hos bilforhandlere i Danmark er importeret. Ved at importere den selv kan du sparer fortjenesten til forhandleren i Danmark. Hvis bilen tilmed er + moms, så kan du som privat nøjes med tyskernes 19% moms i stedet for vores 25%. Dette kræver dog at bilen BÅDE er over 6 måneder OG har kørt mere end 6.000 km.

Hvordan beregner man afgift på bil fra Tyskland?

Du kan enten få afgiften beregnet hos SKAT – men det tager LANG tid. Så lang tid, at bilen du har fundet oftest, vil være solgt i mellemtiden. Alternativet er at bruge vores service – vi kan oftest give dig en vurdering indenfor blot 4 timer. Denne kan bestilles nemt online på vores hjemmeside.

Jeg har købt en bil privat i Tyskland og vil gerne have den hentet – kan I det?

Ja, det kan vi sagtens. Det kræver blot det samme, som hvis bilen skal hentes hos en forhandler. Nemlig at bilen kan hentes, når det passer ind på turen og det kan ske på et sted, hvor lastbilen kan parkeres lovligt. 

Kan I også hjælpe med biler fra Sverige?

Ja. Det kan vi sagtens. Vi er ved at få lavet, så du kan se priserne online – men indtil videre, så skal du blot sende os en mail med hvilken bil, hvilket postnummer den skal hentes – og hvor den skal leveres. Så vender vi hurtigt tilbage med en pris.

Kan I også vurdere en…?

Vi laver vurdering på næsten alle biler – også dem, som andre ikke kan/vil. Faktisk har vi indtil videre ikke afvist en vurdering! Hvis vi mod forventning ikke kan vurderer den, så skal du selvfølgelig ikke betale for den!

Jeg forstår ikke, hvorfor I kommer frem til den afgift, som I gør?

Hvis du har fået en vurdering, som du ikke forstår – så ringer du bare til os, så tager vi en dialog omkring vurderingen.

Skal vi importere din bil?

Hos Nem Autoimport koster det fra blot 2.995 kr. at få transporteret en bil hjem fra Tyskland. Vi kan også toldsyne, syne, vurdere og betale registreringsafgift samt montere nummerplader.

Beregn prisen for din næste bil fra Tyskland

Kan det betale sig at importer en bil fra Tyskland?