Import af biler

Har du købt eller overvejer du at købe din næste bil i Tyskland, Holland, Belgien eller Sverige?
Så beregn DIN pris på transport, toldsyn, syn mv. online her!

Import af biler fra fx Tyskland, Holland, Belgien eller Sverige

Overvejer du at importere?

Overvejer du at hente din næste bil i fx Tyskland eller Sverige, så læs med her. Det er meget nemmere end man skulle tro.

I Danmark bruger mange fx www.bilbasen.dk til at finde biler. I Tyskland bruger man mest www.mobile.de og www.autoscout24.de. I Sverige bruger man www.blocket.se.

Hvis du overvejer at købe en bil af en privat, så skal du tænke dig rigtig godt om. Alt hvad du overfører af depositum, betaling mv KAN være tabt, hvis du har fat i en svinder eller uærlig sælger. Det er vores anbefaling aldrig at overføre penge til en privat forud – og HUSK: Hvis noget lyder for godt til at være sand – så er det det oftest.

Handler du hos en forhandler – så se efter hvor mange år forhandleren har været online hos fx Mobile.de – og læs deres anmeldelser. Hvis alt ser godt ud, så er alt formentlig godt. Hvis forhandleren er ny eller har dårlige anmeldelser, så vær påpasselig. Check evt. hjemmeside, sammenlign billeder af bilerne med Google Street.

Nummerplader-import, import af biler

Når du har fundet den bil som matcher dine ønsker til mærke, model, motor, farve, udstyr mv, så tager du fat i sælgeren. Tyskerne vil hellere have et opkald end de vil have en mail eller en besked fra fx mobile.de.

Mange danskere har en holdning til at man skal kunne snakke flydende tysk for at kunne snakke med en bilforhandler i Tyskland – men i dag kan langt de fleste også snakke engelsk; måske ikke alle, men så stiller de dig blot videre til en kollega, som kan hjælpe dig.

Forhandleren kan fortælle dig mere om bilens, historie, stand, buler/ridser mv. Vær opmærksom på at forhandleren ser på en brugt bil til fx 100.000 kr., mens du leder efter en bil til 300.000 kr.

Er alt som forventet, så kan du prøve at forhandle prisen. Du skal dog ikke forvente de store afslag på de fleste biler – hvis du får slået 1.000 € af prisen, så har du gjort det godt! Forvent mere mellem 0-500 €.

Du skal sikre dig, at sælgeren har:

  • Registreringsattest – oftest er der 2 dele. I Tyskland har panthaver registreringsattestens del 2. Begge dele SKAL bruges for at kunne få bilen synet i Danmark. Hvis sælgeren ikke har denne del, så må du ikke betale.
  • COC – Certificate Of Conformity.

COC dokumentet indeholder en masse data om bilen. De fleste biler kan godt blive indregistreret i Danmark uden COC-dokumentet – MEN tal som Co2, brændstofforbrug vil ofte blive beregnet manuelt. Dette vil påvirke ejerafgift samt registreringsafgift negativt! Hvis COC-dokumentet ikke medfølger bilen, så kan vi i de fleste tilfælde hjælpe dig med at skaffe det – bemærk at det kan tage op til 3 uger.

Når du har handlet bilen og skal have bilen til Danmark, så bør du læse HER hvis du overvejer at hente bilen selv! Vi kan nemlig risikofrit, fuld forsikret hjælpe dig med at få bilen til Danmark fra blot 2.995 kr!

 

Når bilen er i Danmark, så mangler du

import af biler

Import af Biler fra Tyskland: Fra Kun 2.995 kr. hos Nem Autoimport

Hos Nem Autoimport koster det fra blot 2.995 kr. at få transporteret en bil hjem fra Tyskland. Vi kan også tage os af toldsyn, syn, vurdering og betaling af registreringsafgift samt montering af nummerplader.