Toldsyn og syn

Du skal sikre dig, at sælgeren har:

    • Fahrzeugsbreifteil 1 – Registreringsattestens del 1
    • Fahrzeugbreifteil 2 – Registreringsattestens del 2. Hvis der er pant i bilen, så har panthaver denne del. Begge dele SKAL bruges for at kunne få bilen synet i Danmark. Hvis sælgeren ikke har denne del, så må du ikke betale.
    • COC – Certificate Of Conformity.

COC dokumentet indeholder en masse data om bilen. En del biler kan godt blive indregisteret i Danmark uden COC-dokumentet – MEN tal som Co2, brændstofforbrug vil ofte blive beregnet manuelt. Dette vil påvirke ejerafgift samt registreringsafgift negativt! Hvis COC-dokumentet ikke medfølger bilen, så kan vi i de fleste tilfælde hjælpe dig med at skaffe det – bemærk at det kan tage op til 3 uger.

For at blive synet, så skal bilen selvfølgelig være i synsbar stand – ligesom ved alle andre syn. Toldsynet er oprettelse af bilen i Danmark med indtastning af motor, km/l, CO2, støj, vægte udstyr o. lign. Det er her COC-dokumentet skal bruges. Det er ikke farligt, men det er vigtigt, at du har sat dig ind i hvilket udstyr bilen af fx antal airbags, selealarmer, lane-assist, forlygter osv.

Skal vi tage os af toldsyn og syn?

Når du benytter os til hjemtransport, så kan vi også tilbyde dig at tage os af fx toldsyn og syn. Dette koster blot 1.500 kr. inkl. moms og kan bestilles sammen med transporten.